Team van Heidinga

Per 1 januari 2024 zal Jolien toetreden tot de maatschap. Jolien is nu zeven jaar fulltime werkzaam en inmiddels all-round geworden. Sinds 2021 is ze ingeschreven in het Accountantsregister. Ze zal zich meer met de advisering bezig gaan houden en u kunt vanaf nu haar handtekening tegenkomen in uw jaarrekening en belastingaangifte.

Hedde zal minder vaak aanwezig zijn doordat hij een dag minder gaat werken.

In het najaar is Marjan Kolk in dienst gekomen, ze werkt parttime. Zij heeft veel ervaring in de accountancy. Ze houdt zich voornamelijk bezig met het samenstellen van jaarrekeningen.

Bron: | 06-12-2023

Team van Heidinga

Medio januari in Inez Grootjans toegetreden tot ons team. Zij gaat zich richten op alle administratieve werkzaamheden binnen ons kantoor, vanaf het inboeken tot uiteindelijk werkzaamheden in het kader van de jaarrekeningen.

Daarnaast is per half februari Jarno Hilhorst bij ons als stagiaire aan de slag gegaan. HIj volgt de HBO-opleiding Finance & Control.

En tot slot is Jolien weer teruggekeerd van zwangerschapsverlof. Ze bouwt haar werktijden langzaam weer op, en vanaf juni is ze 4 dagen per week beschikbaar. Al met al komt ons team hiermee weer op volle sterkte.

Bron: | 08-03-2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *